06-47434389
info@peoplechoice.nl

Studieadvies

Voorkom teleurstelling of verkeerde studiekeuze!

Een verkeerde studiekeuze is gauw gemaakt. Soms lukt het niet om een weloverwogen keuze te maken. Voor een goede studiekeuze is het juist verstandig om je te laten adviseren door People Choice. Wij zijn objectief en onafhankelijk. Jouw belang en toekomst staan voor ons voorop en niet het werven van klanten: scholieren of studenten.

Gelukkig zijn er tal van opleidingen mogelijk. Maar juist dit maakt het kiezen zo lastig. Welke studierichting moet ik kiezen? Wat vind ik leuk? Waar ligt mijn ambitie? Heb ik straks werk als ik afgestudeerd ben? Daarom zijn wij van People Choice er om je daarin te ondersteunen en te begeleiden.

Aan de hand van een intakegesprek brengen we je vraag in kaart. Op basis hiervan nemen we tests af. In een adviesgesprek brengen we in beeld wat je eigen interesse, je eigen persoonlijkheid en je eigen leerstijl is. Vervolgens kijken we samen welke studie het beste bij jou past.

Voor wie?

Voor jongeren die op een vmbo, mbo, havo of vwo school zitten en die zich willen oriënteren op hun vervolgstudie in het mbo, hbo of aan de universiteit.

Ook voor hoger-onderwijs studenten die zich willen heroriënteren om een andere studiekeuze te maken.

Meer weten? Neem contact via bellen, whats-appen of sms-en met 06 47 43 43 89 of mailen via het contactformulier.