06-47434389
info@peoplechoice.nl

Man to Go, jongens-emancipatie

Man to Go, jongens-emancipatie

Op veel scholen is het gedrag van jongens een punt van aandacht. Diverse factoren, zoals puberteit en groepsdruk spelen hierbij een essentiële rol. Daardoor kunnen sommige jongens onvoldoende functioneren en participeren op school of elders in de samenleving. Dit uit zich in o.a. schoolverzuim, schooluitval, jeugdwerkloosheid en criminaliteit.

Op basis van het ongewenst gedrag van jongens op school of elders in de samenleving hebben we het concept Man to Go ontwikkeld. In dit concept hebben we de mogelijkheden tot emancipatie voor jongens samengesteld. Hiermee richten we ons specifiek op de persoonlijke- en emotionele ontwikkeling en passie van jongens. We gaan in dialoog met hen, zodat ze meer zelfinzicht krijgen, zich begrepen voelen en zich kunnen handhaven. We leren ze omgaan met hun eigen verantwoordelijkheid, zodat ze optimaal kunnen participeren en functioneren op school en elders in de samenleving.

Man to Go wordt klassikaal gegeven door ervaren trainers aan jongens.

De kosten zijn op aanvraag, omdat we rekening houden met specifieke behoeften.

Voor vragen of maken van een afspraak kun je bellen, app-en of sms-en naar 06 47 43 43 89 of mailen via het contactformulier!